Se toinen nainen

Kesäistä girlpoweria

Se toinen nainen eli The Other Woman pyörii vielä elokuvateattereissa kautta maan, vaikka elokuva on saanut ensi-iltansa jo 25.4. Elokuva on mitä oivallisinta kesähömppää aina soundtrackiä myöden. Helposti seurattava tarina, screwball-tyyppiset nokkelat heitot ja farssimaiset tilanteet sekä genreen sopiva castaus tekee elokuvasta juuri sopivan sellaiseen hetkeen, kun haluaa ottaa hetken taukoa auringonotosta viileässä elokuvateatterissa, mutta haluaa säilyttää hellekesän fiiliksen.

Elokuva yllättää oikeastaan käsikirjoituksellaan, sillä vaikka tällaiseen romanttiseen komediaan kuuluukin tietty koheltaminen ja sekoilu, niin tarina pysyy eheänä ja se kulkee eteenpäin ennakoitavana. Elokuvan asetelma olisi mahdollistanut toki paremmankin revittelyn ja hieman tiiviimmäksi leikattuna elokuva olisi ollut oikein kompakti komediapläjäys. Itselläni odotukset olivat kuitenkin 2000-luvun alun, niin ikään Cameron Diazin tähdittämän, kammottavan tylsän ja mukauskaliaan Radalla-elokuvan tasolla, mutta tämä elokuva pääsi yllättämään.

SELKEÄSTI NÄYTTELIJÄNÄ kehittynyt Diaz esittää Carlya, joka saa tietää että hänen uusi miesystävänsä Mark (Game of Thronesta tuttu Nikolaj Coster-Waldau) on täysi huijari, kun hän sattumalta tapaa Markin rakastettavanneuroottisen vaimon Katen (etenkin komedioissa ansioitunut, ihastuttava Leslie Mann). Carly löytää yhtäkkiä itsensä lohduttamasta miesystävänsä vaimoa ja heidän epätodennäköinen ystävyytensä vain vahvistuu, kun he tajuavat, että Mark on pettänyt heitä molempia vielä kolmannen naisen, Amberin (Jenkkien the naapurintyttö Kate Upton), kanssa.

Kolmikko lyö viisaat päänsä yhteen ja laatii kostosuunnitelman Auervaaransa nalkkiin saamiseksi. Mitään äijäilyä elokuvassa ei ole, mutta  koheltaminen naurattaa varmasti yleisöä sukupuoleen katsomatta. Elokuvassa kuultava musiikki inspiroi varmasti luomaan oman hellesoittolistan leffan henkeen, kuullaanhan siinä kaikkea Etta Jamesista Lordeen.

Kuvat: © 2014 Twentieth Century Fox, videon lähde: Filmtrailer.com

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää