Kotimainen jäätelö syntyy 3 kaveruksen voimin

Kolmen kaveruksen perustaman 3 Kaverin jäätelön tuotteet ovat löytäneet paikkansa pakastealtaista. Kotimainen jäätelötehdas pyrkii hankkimaan raaka-aineet mahdollisimman läheltä ja makujen tulee olla aitoja. 3 Kaverin jäätelö ja Paulig toivat kesäkuun lopussa markkinoille Juhla Mokka -kahvijäätelön.

3 Kaverin jäätelö on vuonna 2012 Helsingin Kontulaan perustettu jäätelötehdas, jota nimensä mukaisesti luotsaa kolme kaverusta, Heikki Huotari, Ilkka Wikholm ja Sauli Saarnisto. Herkullisuus, paikallisuus ja tekemisen ilo ovat jäätelötehtaan kolme perusperiaatetta. Jäätelön raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä ja niiden tulee maistua jäätelössä niin selvästi, että maistaja kykenee tunnistamaan maut jopa sokkona. Jäätelötehdas tunnetaan erityisesti suomalaisista marjoista valmistetuista jäätelöistä ja makuvalikoimaa kasvatetaan hallitusti. Kolmikon jäätelön suosio on ollut huima ja nykyään jäätelöä on saatavilla Hangon niemeltä aina Oulun korkeudelle saakka.

– Kotikeittiön pöydän ääressä ideoidusta jäätelöistä heräsi meille unelma ja toive, että joku kaunis päivä pystyisimme tekemään niin hyvää ja laadukasta jäätelöä, että koko Suomen jäätelökansa rakastuisi jäätelöihimme, kertoo Saarnisto.

Tummaa ja vaaleaa -uutuuskahvijäätelöä

3 Kaverin Juhla Mokka -kahvijäätelö koostuu kahdesta eri jäätelömassasta, tummasta ja vaaleasta. Tumma kahvijäätelö on nimensä mukaisesti väriltään tummempi ja voimakkaan kahvinen vaalea kahvijäätelö taas on maultaan pehmeämpi ja hivenen vaniljainen. Molempien jäätelömassojen joukkoon on sekoitettu hieman jauhettua kahvia. Näin makuja voi maistella yhdessä tai erikseen, oman mielensä mukaan. 3 Kaverin Juhla Mokka -kahvijäätelö saapui kauppoihin kesäkuun lopussa puolen litran pakkauksissa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää